A szív lélegzete – Gyógyító érintés tanfolyam

Egyéni és kiscsoportos oktatás
június 8, 2017
Érintéstől a szexualitásig műhely
december 10, 2017
Egyéni és kiscsoportos oktatás
június 8, 2017
Érintéstől a szexualitásig műhely
december 10, 2017
Mindet mutat

A szív lélegzete – Gyógyító érintés tanfolyam

A szív lélegzete.
A ritmus felfedezése. Figyelem, légzés, mozgás, érintés, jelenlét.
A tanulásnak ez a módja támogatja a testtudatosítás folyamatát, fejleszti az adás és befogadás képességét és minőségét. Megadja a testen keresztüli tanulás, megértés lehetőségét. Lehetőség egy mélyebb jelenlét és szeretetállapot megtapasztalására.
Jelen lenni önmagad és a másik számára, ajándék.

Egyfajta gyógyító érintés ez, a testmunka egyik formája, egyik lehetséges útja a gyógyulásnak, az önfeltárásnak és önismeretnek. A hawaii tradíció része a Lomi Lomi Nui masszázs, mely régen is egyfajta belső út, átalakulás része volt.  A mai napig alapvető eleme minden kezelésnek, a szentélybeli légkör megteremtése, és minden masszírozott személy szent, isteni oldalának, igaz természetének felismerése és előtérbe helyezése a személyiséggel szemben.

Az egy hét elvégzése képessé tesz arra, hogy egy teljes kezelést tudj adni. Nem szükséges előzetes tapasztalat. A tanfolyamon, gyakorlati úton tanulunk, melyben megtapasztalhatod a testen keresztüli tanulást, a tudás felébredését magadban. A gyakorlatok során, amikor teljes figyelmeddel igazán jelen vagy, figyelsz, akkor egyszer csak felbukkan a benned rejlő intuíció és kreativitás, mely képessé tesz arra, hogy – a masszázstechnikán túl – mozdulataidat szabadon alakítsd.

6 nap, mely egymásra épül.
Ha úgy döntesz, hogy jönni szeretnél, jelezd nekem és küldöm a továbbiakat. Jelentkezésed az előleg befizetésével érvényes!
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Lancsin Zsuzsanna Zsuzska
+36309751543
zsuline@gmail.com

Az érintés átformálja a lényedet.
Az érintés az életnek olyan szükséglete, mint a levegő…
semmi mással nem pótolható…
Érintés nélkül nincs teljes ember.